ZAŠTO IZABRATI NAS

Klub stolovi

Sa dugogodišnjim iskustvom u izradi izuzetnih klubskih stolova, Corten Art je postao ime od poverenja u industriji. Naši stolovi su krasili izložbene salone renomiranih evropskih kompanija za nameštaj, poznatih po vrhunskim kolekcijama dizajnerskog nameštaja. Svaki klub stol je pedantno kreiran, pokazujući našu nepokolebljivu posvećenost kvalitetu i stilu.

Proces proizvodnje naših klubskih stolova uključuje nekoliko ključnih faza, osiguravajući da je svaki detalj pažljivo izveden do savršenstva. Hajde da uđemo u svaku fazu:

01

Projektovanje

Prvi korak je faza dizajna, gde vešti dizajneri kompanije koriste najnoviji softver za kreiranje početnog koncepta. Kada je dizajn odobren, proizvodni tim počinje sledeću fazu.

02

Priprema materijala

Verujemo da izbor materijala igra ključnu ulogu u celokupnoj estetici i izdržljivosti naših klubskih stolova. Pažljivo biramo vrhunske materijale, uključujući čelik, staklo i prirodni kamen, kako bismo stvorili harmoničan spoj elegancije i elastičnosti.

03

Sklapanje

Koristeći najsavremenije mašine, kao što su alati za lasersko sečenje, valjci za savijanje limova, kočnice za presovanje i oprema za preciznu mašinsku obradu, naši vešti majstori oživljavaju dizajn. Sa izuzetnom preciznošću i pažnjom posvećenom detaljima, oni pažljivo sastavljaju svaku komponentu, obezbeđujući strukturalni integritet i dugovečnost.

04

Završna faza

Poslednja faza uključuje besprekorne završne radove koji naše klupske stolove podižu do pravih umetničkih dela. Koristimo napredne tehnike praškastog premaza da bismo postigli besprekornu, izdržljivu završnu obradu. Ovaj pedantan proces ne samo da poboljšava estetiku, već takođe pruža dodatni sloj zaštite od habanja i habanja.

Sa našim sofisticiranim mašinama za preradu čelika, veštim zavarivačima i zanatlijama, možemo da transformišemo praktično bilo koji dizajnerski koncept u stvarnost. Naši klub stolovi se mogu pohvaliti zadivljujućom kombinacijom čelika, stakla i prirodnog kamena, stvarajući zadivljujuću fuziju materijala koji odiše sofisticiranošću i luksuzom.

Bez obzira da li želite elegantan, minimalistički dizajn ili složeniji i ukrašeniji stil, Corten Art ima stručnost da oživi vašu viziju. Naši klub stolovi su svedočanstvo naše nepokolebljive posvećenosti izuzetnoj izradi i bezvremenskom dizajnu.

Podignite svoj prostor uz izuzetne klubske stolove kompanije Corten Art, gde se umetnost, funkcionalnost i luksuz neprimetno spajaju.

Arena

Predstavljamo klupski sto "Arena" - Zadivljujuća mešavina čelika i prirodnog kamena!

Klubski sto "Arena" je izuzetan komad koji oličava eleganciju i sofisticiranost. Dizajniran da pruži izjavu, sadrži dva različita i nezavisna dela različite visine. Donji deo, u potpunosti izrađen od čelika, odiše snagom i industrijskim šarmom, dok povišena platforma prikazuje lepotu visokokvalitetnog prirodnog kamena.

Više informacija

Bulgari

Predstavljamo klupski sto "Bulgari" - savršen balans elegancije i funkcionalnosti!

Klubski sto "Bulgari" je zapanjujući dodatak svakom savremenom prostoru. Sa svojim kružnim dizajnom, prečnika 800 mm i visine od 350 mm, postiže savršenu ravnotežu između stila i funkcionalnosti.

Ovaj izuzetni sto ima dve platforme napravljene od kaljenog stakla, dodajući dašak transparentnosti i lakoće njegovoj ukupnoj estetici. Staklene površine pružaju elegantan i moderan izgled, omogućavajući vam da izložite dekorativne predmete ili kreirate vizuelne slojeve unutar prostora.

Više informacija