Naša priča

Volimo svoj posao i težimo savršenstvu

Nastojimo da postignemo isti nivo izvrsnosti kao i druge vodeće dizajnerske kompanije, bez ugrožavanja naše posvećenosti kvalitetu i inovacijama.

Naš tim je posvećen pružanju izuzetne usluge kupcima i isporuci komada nameštaja koji odražavaju jedinstveni stil i ličnost naših kupaca. Cilj nam je da stvorimo nameštaj koji postaje izbor za životni stil za naše pronicljive klijente, povećavajući udobnost i lepotu njihovih domova u godinama koje dolaze.

Više o nama

Šta mi radimo?

Opremljeni najsavremenijim mašinama, uključujući dva Trumpf lasera, presu za savijanje metala i valjke, naši vešti majstori koriste najnoviju tehnologiju i tehnike za proizvodnju čak i najsloženijih i najizazovnijih komada.

PROIZVODNJA

Specijalizovani za projektovanje i izradu visokokvalitetnih komada nameštaja koji poboljšavaju lepotu i funkcionalnost svakog životnog prostora.

Sa više od šest godina iskustva, usavršili smo našu stručnost u kreiranju jedinstvenih i modernih predmeta nameštaja, uključujući trpezarijske stolove, stolove za kafu i urbani nameštaj.

Takođe nudimo sveobuhvatne usluge dizajna enterijera, koje omogućavaju našim kupcima da postignu kohezivan i estetski ugodan izgled za svoje domove.

NAŠI PROIZVODI

PROJEKTI

Svakom projektu pristupamo individualno i sa maksimalnom posvećenošću.

Svaki posao ili projekat koji dobijemo prolazi kroz četiri faze kako bismo obezbedili sistematičan pristup, uspešnu realizaciju i, na kraju, ono najvažnije – zadovoljnog klijenta.

Sve u svemu, klijenti biraju Corten Art zbog njihove stručnosti u dizajnu, fokusa na kvalitet i zanatstvo i njihove sposobnosti da ožive jedinstvene i inovativne ideje.

DETALJNIJE

Kako Mi Radimo

Klijenti Corten Art-a su kompanije za maloprodaju nameštaja, kao i vrhunske firme za dizajn enterijera.
Ovi klijenti cene Corten Art zbog svog inovativnog i jedinstvenog dizajna, kao i njihove sposobnosti da kreiraju visokokvalitetan nameštaj po meri prilagođen njihovim specifičnim potrebama.
Pored toga, fokus kompanije Corten Art na istraživanje i razvoj osigurava da su oni uvek na vrhuncu novih materijala i tehnika, što je posebno privlačno klijentima koji traže nešto novo i uzbudljivo.

1

Concept Ready

Klijenti obično angažuju Corten Art tokom faze spremnosti za koncept, gde zajedno rade na uspostavljanju ukupne vizije i pravca dizajna za projekat.

2

Idea Works!

Odatle, ideja funkcioniše! faza uključuje brainstorming i konceptualizaciju različitih dizajnerskih ideja. Ovde se aktivno istražuju i razmatraju različite mogućnosti, a projekat se posmatra sa više aspekata.

3

Prototyping Ideas

Kada se koncept finalizira, Prototiping Ideas je mesto gde tim u Corten Art-u počinje da kreira prototipove i testira funkcionalnost i estetiku dizajna.

4

Excecution

Konačno, u fazi izvršenja, Corten Art oživljava dizajn, koristeći svoje najsavremenije proizvodne tehnike i vešte majstore za proizvodnju finalnog proizvoda.

Naši prijatelji

Najbolja garancija kvaliteta naših proizvoda i usluga je veliki broj zadovoljnih klijenata.